В преобладаващо бяло и зелено ще бъдат облечени българските спортисти

...
В преобладаващо бяло и зелено ще бъдат облечени българските спортисти
Коментари Харесай

Ето как ще бъдат облечени българските спортисти на олимпийските игри

В преобладаващо бяло и зелено ще бъдат облечени българските спортисти по време на Зиминти олимпийски зимни игри в Пьонгчанг. В ролята на манекени, с цел да показват екипите се вживяха сноубордистката Александра Жекова и скиорът-алпиец Алберт Попов.

Спортната екипировка е на италианската компания VIST и включва яке, грейка, зимни черни панталони, блуза, две спортни горнища, кожени ръкавици, леко пухено зимно яке в червено-черно, шапка в цветовете на националния трибагреник и др, оповестяват от Българския олимпийски комитет. Всички облекла и аксесоари са от последната зимна сбирка на компанията. Те са направени от висококачествени материали и са с неповторим дизайн, изпълнен особено за българския отбор. VIST облича за повторно българските олимпийци след Сочи 2014 и в последните години е измежду най-бързо прогресиращите компании в бранша на ски и ръб оборудването.

Обувките са на една от най-популярните в зимните спортове марки - Dolomite, която дава по два чифта на всеки - планински модел в зелено-черно и вид спортно-елегантен модел вид „ кежуал " в черно.

За формалните дрехи се е погрижила световноизвестната марка Conte of Florence. Визията е спортно-елегантна, а материалите както постоянно в сбирките на тази компания са от най-високо качество. Елегантните връхни облекла в сиво за мъжете и в черно за дамите се комбинират със светлосиня риза, тъмносин пуловер от кашмир и типичен дънки. Привлекателната визия се добавя от шапки в пастелени цветове от тъмната гама и тъмносини ръкавици. Conte of Florence облича за първи път българските олимпийци, компанията е фамозна с висококачествените си платове от кашмир и мериносова вълна, с модерните си кройки и с това, че не употребява изкуствени материали.







Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР