В правна комисия на НС представителите на хартиената коалиция гласуваха

...
В правна комисия на НС представителите на хартиената коалиция гласуваха
Коментари Харесай

Вижте ги добре! Това са хората, които върнаха хартиената бюлетина и се опитват да се гаврят с нас

В правна комисия на Народно събрание представителите на " хартиената коалиция " гласоподаваха в името на това не в България да има опция за провеждането на почтени и транспарантни избори, а корупцията, лицемерието и фалшификациите да продължат да тържествуват.

 

Въпросът, който е явен е: " Защо им е връщането на хартиената бюлетина? " Защо им е толкоз нужна. ГЕРБ-СДС се " тупат в гърдите ", че са първа политическа мощ, защото постоянно " тръшват " конкуренцията, Движение за права и свободи имат корав електорат, който така и така почтително гласоподава, а Българска социалистическа партия едвам крета по справедливи аргументи. Отговорът е повече от явен, тъй като връщането на хартиената бюлетина значи опция за пазарлъци, секрети сделки сред партиите на стакуквото и в последна сметка нелегално разпределение на обществени средства.

 

Българска социалистическа партия за следващ път демонстрираха, че не са никаква партия на смяната. Не че жителите са очаквали друго. Поведението им наподобява на неточно и подмолно. Единственото изпитание, което поставиха в предния парламент беше да влязат в четворна коалиция с Политическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ, с цел да си върнат малко от самочувствието, че и те са на власт, защото дълго време бяха в изолираност.

 

Гласуването на тези 12 народни представители е изменнически акт. Само че измяната е освен против тези, които са дали своят вот против тях, а и против техните гласоподаватели, които са ги подкрепили.

 

Отворете си очите, скъпи жители! Предателството е положение на духа. Никакви пояснения и преследвания на користни цели не могат да го оправдаят.

 

Но както ясно знаем от историята за предатеството не са нужни доста хора - в предишното един от дванайсетте апостоли е предал Христос, който се е жертвал за човечеството. Въпросът е, че в този момент сме изправени пред обстановка, в която няма кой да отбрани българския народ, който се пробва да съществува обикновено измежду глутница предатели. Изборът на вчерашните дванайсет сподели ясно това.

 

Общинския консултант от Столичния общински съвет Борис Бонев разгласява във Facebook профила на " Спаси София " имената и лицата на членовете на правната комисия, които през вчерашния ден гласоподаваха.

 

И още един път: Отворете си очите! Иначе ще продължим да живеем измежду тайфа от предатели.

 

Ето целия на общинския консултант в Столичния общински съвет Борис Бонев:

 

" Аз съм един анонимник от общо 240. В Парламента съм, с цел да гласоподавам безмозъчно за това, което партийния водач ми подреди "... Сигурно това си мислят 12-тимата депутати от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които в правна комисия се гавриха с Изборния кодекс.

 

Аз обаче считам, че имената и лицата им би трябвало да се знаят. Вижте ги! Запомнете ги! Потърсете им отговорност! Защото гаврата с изборите е подигравка с нас самите. Ще им го позволим ли?

 

Ирина Тодорова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР