В позиция, разпространена до медиите, областният управител на Плевен от

...
В позиция, разпространена до медиите, областният управител на Плевен от
Коментари Харесай

Областният управител на Плевен от ИТН: Петков ме помоли да заема позиция, удобна за правителството

В позиция, публикувана до медиите, регионалният шеф на Плевен от " ИТН " заяви, че е бил помолен от премиера Кирил Петков да заеме " позиция, комфортна на държавното управление ". Иван Янчев декларира, че " не е изменник ", не би се подчинил на сходно предложение и че единствената му цел е " да работи за България " По думите му отводът може да му коства позицията на регионален шеф, съобщи.

Публикуваме цялото му писмо без редакторска интервенция:

" Здравейте, за тези от вас, които не ме познават – споделям се Иван Янчев, на 33 години, фамилен с две деца, правист. Понастоящем заемам виновната служба – Областен шеф на област Плевен.

Отговорността за мен е освен професионалната ми позиция и личностно развиване. За мен отговорността е постоянна основа за реализиране на градивни цели. А моята съществена, единствена и надълбоко персонална цел е България над всичко и над всички!

Кауза, на която съм решил да се посветя с дейности и резултати.

С цялата отговорност, която нося пред хората самоуверено декларирам, че силата е в истината!

А истината е, че аз не утвърждавам протичащото се сега.

Не утвърждавам никоя форма на насила, било то показана като молба или напън. Днес Министър-председателя ме помоли да взема позиция, комфортна на държавното управление. Като българин – патриот не бих се подчинил на никакво предложение за изложение на мнение, по този начин както го направи сътрудника ми Стефан Красимиров в неговия профил в обществена мрежа, тъй като моята позиция е по-различна.

Истината е, че аз желая да работя за България, в която законността обезпечава спокоен живот на народа.

Истината е, че мога да работя за тази цел.

Достойнството и цялата ми същина са несъвместими с измяната.

Ще си разреша да изтъквам американската писателка Андре Нортън: „ Този, който най-малко един път е предавал, без съмнение ще съобщи още веднъж. “

Уважаеми съграждани,

Аз не съм изменник и имам намерение в никакъв случай да не бъда подобен.

От тук насетне може би ще чуете и прочетете доста неща за мен.

От на следващия ден е допустимо поради тази моя позиция да не заемам към този момент поста – Областен шеф на област Плевен. В работата си постоянно съм бил почтен и правилен и съм защитавал единствено и само ползите на своите съграждани. Вярвам, че изпълних длъжността си със наличие.

За край споделям с вас и мисълта на великия Сократ: „ Когато дебатът е загубен, клеветата е инструмент на губещия! “

Вярвам в силата на истината!

Нека България е над всичко и над всички! "

Вчера спортният министър в оставка Радостин Василев и още петима депутати от Има Такъв Народ напуснаха партията. По-късно в своя конференция управлението на Има Такъв Народ съобщи, че е подлагано на систематичен напън, както и пусна запис, на който се чува по какъв начин Василев приканва депутата Христинка Иванова също да се отдръпна.

" Продължаваме промяната " са в търсене на още 7 депутати, с цел да могат да си обезпечат болшинство от 121 народни представители в Народното събрание.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР