В повечето автомобили има шипове, в конкретния случай колегите са

...
В повечето автомобили има шипове, в конкретния случай колегите са
Коментари Харесай

Двамата бургаски полицаи не са имали време да поставят шипове пред автобуса

" В множеството коли има шипове, в съответния случай сътрудниците са нямали време, доста е значима преценката, би трябвало да се вземе бързо решение. Нещата са сложни и стартират от Гранична полиция. Провеждани са образования за потреблението на шипове за прекъсване на коли. " Това съобщи по Станимир Станев, заместник-главен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Още по темата
Станев поясни, че рейсът е бил нает директно преди извозването на тази група.

" Знаем точното място, откъдето са взети мигрантите, знаем, че са подкрепени от хора да бъдат превозени, знаем точния маршрут ", акцентира Станимир Станев. По думите му положението на оборудването не е на нужното равнище.

" Състоянието на границата не е неприятно, има места, където е компрометирано, отпуснати са незабавно средства от настоящето държавно управление, с цел да бъде укрепено. Българската войска ще се включи с хора и с техника за възобновяване ", добави Станимир Станев. Той посочи, че от през вчерашния ден са включени и дронове в защитата на границата.

" Това е сложна специалност. Министерство на вътрешните работи взима ограничения за сигурността на своите чиновници. След месец май мигрантският напън стартира да нараства ", сподели още Станимир Станев.

Двама полицейски чиновници починаха рано в четвъртък в Бургас при опит да спрат рейс с незаконни мигранти.  
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР