В последно време в профила на Джорджина Родригес преобладават рекламните

...
В последно време в профила на Джорджина Родригес преобладават рекламните
Коментари Харесай

Двойното щастие на Роналдо и Джорджина

В последно време в профила на Джорджина Родригес доминират рекламните постове и фотосите, на които не показва формите си по този начин, както кардинално сме привикнали. Но до момента това не ни беше направило изключително усещане - е, като се изключи че фрагментите по бански ни липсват.
 Кристиано Роналдо, майка му Долорес Авейро и в какви връзки е с Джорджина Родригес
В какви връзки са Джорджина и майката на Роналдо

Не му е елементарно

Но през вчерашния ден, 28 октомври, разбрахме и каква е повода за това. В своя профил в Instagram Кристиано Роналдо разгласява фотография с обичаната си, на която се виждат две фотоси от ехограф. А новината е огромна - чакат близнаци.

" Сърцата ни са цялостни с обич. Нямаме самообладание да ви забележим ", написа футболистът в обявата, с която оповестяват за двойното благополучие, което ги е сполетяло. Е, и този път несъмнено съумя да ни изненада.

За никого не е загадка, че една от фантазиите на Роналдо, към която върви с все по-уверени стъпки, е да има в действителност огромно семейство . Даже по този начин като гледаме, може и до цялостен футболен тим да го докара.

Равносметката до този миг е три деца, родени от сурогатна майка, в които се включва и една двойка близнаци, както и едно от половинката му Джорджина. Най-голям е 11-годишният Кристиано, а Ева и Матео са на четири, на колкото скоро ще стане и Алана Мартина, предава HELLO!.
 Кристиано Роналдо, Манчестър Юнайтед и обичаните му ястия, включени в менюто на тима
Промените, които Роналдо направи в Манчестър Юнайтед

Той поръчва... яденето

Роналдо е същински късметлия, тъй като любовта към децата споделя изцяло с Родригес, която е напълно отдадена на грижите за тях. А щастливата вест, която споделиха преди часове в обществените мрежи, събра над 25 милиона лайкове и милиони мнения с прелестни пожелания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР