С двоен хонорар ще се облажи Димитър Рачков от Нова

...
С двоен хонорар ще се облажи Димитър Рачков от Нова
Коментари Харесай

Рачков заби конкуренцията в земята с хонорар! Лапва 350 бона от „Пееш или лъжеш”

С двоен хонорар ще се облажи Димитър Рачков от Нова тв наесен, с помощта на правилния си продуцент Маги Халваджиян. Комикът стана водещ на завръщащото се след 8 години шоу на арменеца „ Пееш или лъжеш ” и се приказва, че ще прибере 350 хиляди лв. за услугите си. Първият и единствен излъчен досега сезон беше с Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. Наесен се чака Рачков да води самичък и да прибере пари като за двама.

Димитър Рачков от години към този момент е не толкоз артист, колкото предприемач, и не се тормози да се пазари за заплата, за разлика от доста други труженици, излезли от средите на културата. Тази пролет комикът се утвърди като най-скъпото тв лице у нас, а наесен следва да надскочи даже самия себе си. В Нова телевизия се шушука, че щял да води „ Пееш или лъжеш ” самичък, само че да прибере и парите, които другояче биха дали на негов сътрудник на сцената. Сумата, за която се бил уговорил, била 350 бона. През пролетта в шоуто „ Като две капки вода ” Митко взел 250 хиляди, до момента в който сътрудникът му Герасим Георгиев-Геро се бил разписал против 5 пъти по-нисък хонорар – 50 хиляди за цялостен сезон. В „ Пееш или лъжеш ” Рачков държал да вземе хонорар като в „ Капките ” плюс удвоената сума на Геро в същото шоу, тъй като натоварването било доста по-голямо, когато е самичък на сцената и няма на кого да разчита за помощ, в случай че стане нещо непредвидено.

Когато на финала на „ Капките ” стана ясно, че от есента ще гледаме „ Пееш или лъжеш ”, се заприказва, че Митко може да води с тогавашната си обичана Мария Игнатова. За Ненчо е ясно, че няма да се върне – той към този момент работи в „ Сделка или не ”. Само че е едва евентуално Мария да остане до някогашния си мъж в продължение на цялостен тв сезон. През годините, откогато не е с него, тя е била в компанията му на няколко пъти, главно като посетител в многочислените излъчвания, които е водил по Нова тв. Но да води цялостен сезон дружно с Митко е немислимо. Мария към този момент има къде да се изявява – „ Един за различен ” дружно с Емо Чолаков. Не е ясно дали изобщо ще я забележим в завръщащото се наесен предаване. Освен това в американския си вид то има единствено един водещ. Най-вероятно в България ще е същото.

Кой ще бъде в журито, което дава догатки дали участниците могат да пеят, или не? В първия сезон това бяха Александра Раева, Милица Гладнишка и Емил Кошлуков. Тази настройка няма по какъв начин да се повтори, тъй като Кошлуков към този момент е началник на Българска национална телевизия, Милица е в Би Ти Ви, най-вече Алекс да се върне в Нова, откакто напролет водеше „ Денсинг старс ” по Би Ти Ви. Но по-вероятно е журито да е формирано от други хора. Не е изключено в него да влезе Владо Михайлов, който продължава да се радва на голяма фенска маса, откакто предходната година завоюва „ Капките ”, а тази пролет беше наставник в същото шоу. Но продуцентът може да заложи и на други актьори, с които работи, като Дони, Йорданка Христова, Етиен Леви, Албена Михова, Михаела Маринова, Маги Джанаварова, Иво Аръков, Гала – описът е дълъг и предлага десетки благоприятни условия, написа " Уикенд ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР