В последно време тишината властва около стадион Георги Аспарухов. Мажоритарният

...
В последно време тишината властва около стадион Георги Аспарухов. Мажоритарният
Коментари Харесай

Много задачи за решаване пред ръководството на Левски

В последно време тишината господства към стадион " Георги Аспарухов ". Мажоритарният притежател Наско Сираков неотдавна даде изявление, в което показа положителните си планове към клуба, които обаче по-скоро наподобяват пожелателни, в сравнение с действителни на този стадий. 

Повече от месец след напускането на Станимир Стоилов и Ивайло Ивков и три седмици преди края на сезона в еfbet Лига въпросителните на " Герена " са доста. Клубът към момента няма непрекъснат изпълнителен шеф, макар че Сираков разгласи, че още преди шест месеца е желал да освободи Ивков. Отборът няма и треньор за идващия сезон, а наподобява, че управлението не е наясно и тъкмо какъв профил търси. Не е ясно къде ще се организира летният лагер, не се знае и кой ще прави селекцията, какви играчи ще се притеглят....? 

Още една задача ще стане настояща пред ръководстото напълно скоро. Договорите на над дузина футболисти изтичат през лятото на 2024 година. Кой и по кое време ще стартира договаряния с тези играчи за удължение на контрактите им? Не е ли даже към този момент късно за това? 

Проверка на Gong.bg откри, че измежду тях са двама от най-конвертируемите играчи в тима - Ноа Сонко Сундберг и Андриан Краев. Интересът към двамата е голям и се чака те да бъдат продадени през лятото. Сумата, която Левски би получил за футболист с изтичащ контракт след 12 месеца, вместо за подобен с дълготраен контракт, сигурно би била друга. 

Капитанът на тима Пламен Андреев прави възторг през този сезон, а шансът да бъде изтърван не е по никакъв начин дребен, защото и неговият контракт изтича след година. В сходно състояние са още бразилските асове Цунами и Уелтън, играещият доста мощно напролет Жереми Петрис, както и любимецът на почитателите Билал Бари. 

Контрактите още на Николай Михайлов, Келиан ван дер Каап, Анте Блажевич, Кристиан Димитров, Патрик-Габриел Галчев, Асен Чандъров, Ивелин Попов и Асен Митков също изтичат в края на идния сезон. 

Донякъде положителната вест за управлението на " сините " е, че откритието на Станимир Стоилов - Хосе Кордоба, е привързан с клуба за още две години. Очаква се панамецът да реализира произлязъл трансфер в идващите месеци, като по този метод изпълни касата на " Герена ". В сходно състояние са още бразилците Роналдо и Рикардиньо, Джавад ел Джемили, Илиян Стефанов и Марин Петков. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР