В последно време Европейският съюз се отнасяше към Западните Балкани

...
В последно време Европейският съюз се отнасяше към Западните Балкани
Коментари Харесай

Унгария: Европа се държи със Западните Балкани като зла мащеха

В последно време Европейският съюз се отнасяше към Западните Балкани като зла мащеха, само че все пак жителите от района не престават да харесват и поддържат европейската концепция, съобщи унгарският евродепутат Андор Дели, представен от Танюг и Българска телеграфна агенция.

Дели, народен представител от унгарската партия Фидес, сподели това в Европейския парламент във връзка началото на шестмесечното хърватско председателство на Съвета на Европейски Съюз.

То посочи, че въпросът за разширението на Европейски Съюз е доста значим и посъветва Хърватия да убеди в това тези членки на Европейски Съюз, които са срещу разширението.

" Трябва също по този начин да възстановите доверието на страните кандидатки от Западните Балкани и да ги убедите, че участието в Европейски Съюз не е единствено отдалечен морков на доста дълга сопа ", сподели Дели.

Той добави, че унгарската група в Европейската национална партия е подготвена да помогне колкото може, тъй като Унгария желае непоклатимост и прогрес на прилежащите страни.

" Без тях Европа не може да бъде задоволително мощна, с цел да се пребори с натиска на международната политика ", сподели евродепутатът. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР