В последния уикенд на октомври роуд шоуто Mercedes-Benz Star Experience беше

...
В последния уикенд на октомври роуд
шоуто Mercedes-Benz Star Experience беше
Коментари Харесай

Road Show Mercedes-Benz Star Experience 2017 на Лесново

В последния уикенд на октомври роуд шоуто Mercedes-Benz Star Experience беше в България за двудневно събитие. На екслузивното преживяване с продуктите на марката бяха поканени посетители на Силвър Стар и оторизираните дилъри на генераления дистрибутор у нас.

Пътуващият изложбен център се разположи на летище Лесново до София, където тестови карания с леки коли Mercedes сe организираха в четири модула. В модул “Intelligent drive ” участниците изпитаха на практика до къде са стигнали автомобилите Mercedes по пътя към автономното шофиране.

В упражненията за „ Сигурност “ тестваха възможностите на автомобила в екстремни условия. Ситуации зад вола, които всеки се надява да не изпита в действителния живот, но ако изникнат, системите за сигурност на Mercedes са способни да спасят човешки живот.

В частта „ На пътя “ клиентите изпробваха комфорта и асистиращите системи в автомобилите, които вършат пътуването с Mercedes извънредно прелестно, а Plug-in-Hybrid-те показаха най-хубавата композиция от два свята – огромен пробег и ниски излъчвания. И най-атрактивният модул още веднъж беше на пистата с „ AMG “ моделите, след който всеки участник слезе от автомобила с усещането за едно от най-вълнуващите шофирания в живота си.

За първи път в България беше показан и новият X-клас на Mercedes, единственият по рода си премиум пикап, с който Mercedes влиза в изцяло нов за марката сегмент. По време на роуд шоуто клиентите на марката научиха повече за идната поява в България на услугата Mercedes Me Connect, с която автомобилът става част от дигиталния свят на клиента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР