По случай Европейското първенство по футбол, Volkswagen Commercial Vehicles (VWN)

...
По случай Европейското първенство по футбол, Volkswagen Commercial Vehicles (VWN)
Коментари Харесай

EMфутбол намаление на ванове Volkswagen

По случай Европейското състезание по футбол, Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) предлага отстъпки за Caddy, ID. Buzz и Multivan. За да бъдем по-точни: VWN предлага промоционалните пакети „ Goal ” на атрактивни цени за трите модела за стеснен интервал от време в Германия. И двата Caddy Life „ Goals “ имат 85 кВт TSI бензинов мотор с шестстепенна механична скоростна кутия.

Например, ценовото преимущество спрямо Caddy “Life ” със сравнимо в допълнение съоръжение е 25 % или 1140 евро. В ID. Buzz „ Pro “ е даже с 50 % по-малко от размерите „ Goal “. С Caddy „ Goal “ това значи съответно: моделите коли, основани на разновидността „ Life “ на Caddy, към този момент са оборудвани с Digital Cockpit, помощник на лидера „ Travel Assist “ и система за камера за заден ход.

Но помощ при паркиране начело и откъм гърба, както и помощник за ръководство при паркиране, централно заключване без ключ, електрически регулируеми, отопляеми и сгъваеми външни огледала с корпуси на огледалата, боядисани в черно с висок контрастност, също са на борда.

В съпоставяне с Multivan “Life ”, Multivan “Goal ” има три асистиращи пакета, които вършат шофирането по-безопасно. Те включват пакета за осветяване - състоящ се от помощник за дълги светлини, динамичен надзор на обсега на фаровете и светлина за неприятно време - и пакета за паркиране " Basic ". Последният включва камерата за задно виждане и асистента за паркиране.

Цените на специфичния модел с промоционалния пакет „ Goal “, основан на Caddy „ Life “, стартират в Германия от 31 010 евро нето (36 901,90 евро бруто) за фамилния ван, т.е. разновидността на автомобила с обикновено междуосие, и от 33 480 евро нето (39 841,20 евро бруто) за дългата му версия “Макси ”.

Цените на ID. Buzz “Goal ” стартира от 54 105 евро нето (64 384,95 евро бруто) за версията с обикновено междуосие, 55 640 евро нето (66 211,60 евро) за разновидността с дълго междуосие. Цените за Multivan " Goal " стартират от 51 735 евро нето (61 564,65 евро бруто) за версията с пай надвес и от 52 655 евро нето (62 659,45 евро бруто) с дълъг надвес, като и двете се задвижват от 2.0l TDI -Motor с 110 kW / 150 HP. Caddy и Multivan към този момент могат да бъдат поръчани с промоционалните пакети „ Goal “, ID. Buzz ще последва скоро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР