В последния работен ден от седмицата, традиционно се очаква засилен

...
В последния работен ден от седмицата, традиционно се очаква засилен
Коментари Харесай

Очаквано: Засилен трафик по АМ Тракия в последния работен ден

В последния работен ден от седмицата, обичайно се чака засилен трафик към морето. Трафикът на входа на Бургас от Автомагистрала " Тракия " към този момент е претрупан от петък сутринта.

" Очакваме натоварен трафик заради това, че е края на седмицата - деен летен туристически сезон, както и идното посрещане на изгрева на 1 юли.

Предприети са ограничения за увеличение броят на полицейските дежурства, увеличение броят на часовете за надзор на скоростните режими с мобилни механически средства ", разясни гл. контрольор Пламен Николов, шеф бранш “Пътна полиция ” - Бургас, пред Българска национална телевизия.

По думите му, това ще се прави през целия летен сезон. Полицейските патрули ще бъдат увеличени в дните - петък и неделя. Предвид интензивността на пътното придвижване през лятото е по-голяма, повече са и нарушителите на пътя. Увеличава се и броят на пътно-транспортните катастрофи през този сезон.

От " Пътна полиция " още веднъж поучават водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата, да карат рационално и да не не помнят, че на пътя животът е с преимущество.

Най-честите нарушавания са неизползването на колан, говоренето по телефон по време на шофиране и неспазване на пътната маркировка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР