В последния ден от януарския трансферен прозорец се разигра голяма

...
В последния ден от януарския трансферен прозорец се разигра голяма
Коментари Харесай

Комични грешки и малшанс са провалили трансфера на Зиеш в ПСЖ

В последния ден от януарския трансферен прозорец се разигра огромна драма към крилото на Челси - Хаким Зиеш, който беше пред трансфер в Пари Сен Жермен. Сега L’Equipe оповестява, че аргументите за провалената договорка са поредност от неточности от страна и на двата тима към нужните документи на мароканеца.

Лондончани на три пъти са изпратили неверни документи, а сътрудниците им от ПСЖ също са сторили това, само че най-малко единствено един път. Освен това, в последните минути на прозореца, когато интензивно се е работело по депозирането на всичко належащо, се е сринала онлайн платформата към Френската футболна лига, на която е трябвало да бъде регистриран прехвърлянето.

Самият Зиеш беше във френската столица и беше минал медицинските проби, само че в последна сметка остана отчаян.

От ПСЖ се чака да потърси подпомагане от Френската лига, само че е малко евентуално това да докара до признаването на прехвърлянето.

L'arrivée de Ziyech n'est pas encore validée car Chelsea aurait transmis trop tardivement certains documents. Le PSG va faire une réclamation pour que le contrat soit validé mais pour le moment, celui-ci n'est pas homologué par la LFP
— L'ÉQUIPE (@lequipe)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР