В последните си дни министър Кацаров реши да прави една

...
В последните си дни министър Кацаров реши да прави една
Коментари Харесай

Лекари от болница Лозенец скочиха на Кацаров: Той излиза с цялата си наглост и лъже, а сътвори една безумна глупост

" В последните си дни министър Кацаров реши да прави една безумна нелепост. Болница " Лозенец " е с 167 кревати. Капацитетът ни е доста дребен, с цел да може да се открие нова болница. 80% от лекуващите лекари са и преподаватели. Няма по какъв начин ни е да осигурим съответно образование на нашите студенти ", сподели в ефира на БТВ доцент Дорина Асенова от болница " Лозенец ".

" Създаването на една детска болница не става от през днешния ден за на следващия ден. 20 и недостатък години нашите политици не откриха средства да създадат детска болница в нашата страна. Министър Кацаров не знае национална ли ще бъде или районна. Той излиза с цялата си безочливост и лъже. Това, че болница " Лозенец " е някакво украшение, не е правилно. Тя е естествена европейска болница, каквато за жал няма друга в България ", призна доктор Щерю Бояджиев.

Двамата попитаха за какво Стойчо Кацаров реши да прави " всичко това " два дни преди да си тръгне. Те се надяват новото държавно управление да остави на мира болничното заведение да си лекува пациентите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР