В последните седмици с големия ми внук се очертаваме ценители

...
В последните седмици с големия ми внук се очертаваме ценители
Коментари Харесай

Спонджбоб: Гъба на сухо / The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water

В последните седмици с огромния ми внук се обрисуваме ценители на разнообразни форми на изкуството и заниманията за деца. Ето ни и на прожекция на 3D-анимацията “Спонджбоб: Гъба на изсъхнало ”.

Това е едно напълно ново премеждие на Спонджбоб Квадратни гащи, в което той се впуска, с цел да избави обичания си Бикини Ботъм от постапокалиптичната реалност, настъпила след изгубването на тайната рецепта на фамозните рачешки сандвичи (ракбургери).

Пълнометражният анимационен филм е по поредицата с най-голям рейтинг от продукциите на Никълодеон. В нея познатите ни персонажи Спонджбоб (Том Кени), морската звезда Патрик (Бил Фейгърбак), сепията (Роджър Бъмпас), господин Крабс (Кланси Браун), учената катерица Санди (Каролин Лорънс) и Планктон (Г-н Лорънс) са сложени в необикновена обстановка, при която Спондж Боб и Планктон сплотяват сили, с цел да победят пирата Бургерска брада (Антонио Бандерас) и да върнат назад вкусните сандвичи – изискване за мир и успокоение в градчето под Океана.Залата на кино “Арена ”, където филмът потегли от 20 февруари, беше цялостна с нетърпеливи деца и родителите им, пуканки, кола и очила. Всички станаха очевидци на непредвидени обрати, песни и занимания. Заедно с гъбата, харесваща квадратните гащи, огромни и дребни си припомниха, че триумфът във всяко начинание зависи от умеенето да се доверяваме на другите и да работим в екип.

“Спонджбоб: Гъба на изсъхнало ” е режисиран от Пол Тибит с постановка на живите подиуми от Майк Мичъл, изпълнителни продуценти са Стивън Хилънбърг, Кейл Бойтър, Нан Моралес и Крейг Сост, а продуценти са Пол Тибит и Мери Пеърънт. Според систематизираните данни от киносалоните анимацията изпреварва за уикенда 21-22 февруари по посещаемост еротиката “Петдесет нюанса сиво ”.

Хитовата поредност “Спонджбоб Квадратни гащи ” е основана от Стивън Хилънбърг по сюжет на Хилънбърг и Пол Тибит и сюжет на Джонатан Ейбъл и Глен Бъргър. Музиката е на Джон Дебни.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР