В последните седмици доскорошната Фантастична четворка на британския кралски двор

...
В последните седмици доскорошната Фантастична четворка на британския кралски двор
Коментари Харесай

Меган страда, Кейт печели

В последните седмици досегашната Фантастична четворка на английския кралски двор още веднъж е в центъра на вниманието. Този път обаче акцентът е върху не изключително положителните връзки сред принцовете Уилям и Хари. А Меган Маркъл влезе в ролята на жертва, на дамата, която има същата орис, като на принцеса Даяна.

В по този начин създалата се обстановка Кейт Мидълтън е решена да даде всичко от себе си, с цел да не разочарова кралицата . Все отново, тя е брачна половинка на предстоящ крал и би трябвало да покаже, че знае по какъв начин да брани имиджа на короната.

Първата стъпка, която ще направи херцогинята на Кеймбридж, е да потвърди на всички, че връзките сред нея и Меган не са такива, каквито всички допускат.
 Снимка 450162

Тя ще има шанса да го направи още този уикенд, когато Фанатстичката четворка ще бъде дружно за събитие за първи път от няколко месеца. Освен това, Кейт счита моментът за комфортен, с цел да бъде опора на Меган и да й даде препоръки по какъв начин да се оправи с големия медиен напън.

Ролята на положителния самарянин и на обединител несъмнено подхожда на Мидълтън, изключително когато става дума аз нейния брачен партньор и за една жена, която върви по нейните стъпки от преди няколко години, написа Express.

А да успее да разчупи ледовете с Хари и Меган ще е следващата победа за Мидълън , с която ще си върне от благосклонностите на кралицата, които напоследък като че ли отидоха повече за Маркъл.
 Принц Хари, принц Уилям и какво се случва сред двамата
Принц Хари искрено за връзките си с Уилям

Загубено ли е всичко

И първата стъпка към този момент е направена. Херцогинята на Кеймбридж е позвънила на Меган откакто е изгледала документалния филм от Южна Африка. Осъзнавайки че Маркъл не е по никакъв начин добре душевен, Кейт е изразила цялостната си поддръжка и подготвеност да бъде до нея, в случай че има потребност .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР