В последните няколко дни ръководството на Левски се активизира на

...
В последните няколко дни ръководството на Левски се активизира на
Коментари Харесай

Левски завършва селекцията с играч от елита на Франция

В последните няколко дни управлението на Левски се засилва на трансферния пазар и към този момент уреди двама играчи в нападателен проект - Паулиньо и Ривалдиньо. В идващите часове " сините " би трябвало да се схванат и с португалския халф Фелипе Нашименто, който идва от Динамо (Букурещ).

След като бъде финализиран прехвърлянето на 23-годишния полузащитник, на " Герена " ще се насочат и към привличането на ляв бек. Така шефовете на столичани ще удовлетворят и последното предпочитание на старши треньора Делио Роси.
Rm 12:21 “ Não te deixes vencer pelo mal, mas vence o mal com o bem.”

2018 será maravilhoso, em nome de Jesus. pic.twitter.com/h1nJYQb2Vi
— Rivaldinho (@9rivaldinho) January 14, 2018 Спортно-техническият щаб на Левски е набелязал двама играчи за лявата зона на защитата, осведоми " Тема спорт ". Те играят в елита на Франция. Столичани към този момент са влезнали в контакт с техните клубове и са отправили съответни предложения за закупуването им.
 Славия - Левски 1:1 @@@Привличането на ляв бек е извънредно належащо. 26-кратните първенци на България разполагат единствено с Иван Горанов в тази зона, който се показва нерешително досега. Развитие към привличането на ляв бранител ще има през идната седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР