В последните месеци от годината светът отново ще бъде футбол

...
В последните месеци от годината светът отново ще бъде футбол
Коментари Харесай

Ето спортните журналисти, които ще отразяват Световното в Катар

В последните месеци от годината светът още веднъж ще бъде футбол с ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022. С богата стратегия, профилирани рубрики, настоящи събеседници, вести, разбори и репортажи на 20 ноември в ефира и в платформите на Нова Броудкастинг Груп започва специфичното студио “Като за международно “, отдадено на най-голямото събитие в света на футбола.

Зрителите ще могат да гледат предаването по NOVA, DIEMA и DIEMA SPORT 3 към дуелите от програмата на шампионата. Мачовете от надпреварата, предавани в каналите на Нова Броудкастинг Груп и студийната стратегия към тях ще бъдат налични и за потребителите на PLAY DIEMA XTRA. Футболните почитатели ще имат опция да гледат онлайн всички дуели от шампионата на уеб страницата на Gong.bg в специфична онлайн платформа.

Спортните публицисти на Нова Броудкастинг Груп ще проследят от близко развоя на ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022, както от България, по този начин и от страната хазаин. Водещите, които всекидневно ще срещат феновете с най-интересното от надпреварата, са новите телевизионни тандеми на публицистите Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Лилия Мустакова - Ясен Деянов.

Екипът, който ще реализира директни връзки от горещите точки на дуелите от мястото на събитието, включва репортерите и коментатори Валерия Видева-Желязкова, Георги Славчев, Георги Драгоев, Петър Иванов, Виктор Врачев и Илия Атанасов, както и операторите Александър Анчев и Ивайло Георгиев.

Зад студийната и коментарна стратегия в „ Като за международно “ стоят най-опитните спортни публицисти в дирекция „ Спорт “- Борислав Борисов, Гено Даскалов, Петър Виденов и Димитър Танев. Предаването ще предложи отзиви на български и задгранични футболисти, информация за тимовете, мнения от почитатели и звезди идните дуели посредством обилие от директни включвания от Катар.

„ За нас отразяването на Световното състезание с изключение на огромно наслаждение, ще бъде и същинска привилегия. Изпращаме в Катар обединен и стабилен екип от коментатори и кореспонденти, а тук на терен ще разполагаме с опитни публицисти и продуценти. Студийната ни стратегия ще стартира час преди мачовете, ще има доста репортажи, забавни посетители. Ще обявим и специфична игра за футболните почитатели с атрактивни награди “, показа Веселин Василев, шеф „ Спорт “.

Първият епизод от студийната поредност ще наблюдава откриването на ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 на 20 ноември с мача, в който домакините от Катар дебютират на международни финали против тима на Еквадор. Двубоят е от 18:00 ч. и ще бъде излъчен онлайн в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3, Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3, а специфичното студио „ Като за международно “ започва час преди началото на мача.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР