В последните години Тайлнад е всe по-популярна туристическа дестинация и

...
В последните години Тайлнад е всe по-популярна туристическа дестинация и
Коментари Харесай

Една нощ в тайландската джунгла

В последните години Тайлнад е всe по-популярна туристическа дестинация и несъмнено има за какво. А в този момент имаме още една причина да посетим страната.

Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort е следващото вълшебно място в Тайланд, което ни дава опция за друго и незабравимо прекарване. Стъклените балони в джунглата , са най-новата облага на мястото, са единствените по рода си с света, в които можем да прекараме една нощ в естествения хабитат на слоновете.

Поставени върху дървени сцени, така наречен jungle bubbles са обградени единствено и само от природа. Te са дело на компанията Eye In The Sky и са основани от високотехнологична полиестерна тъкан .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hotels | Resorts | Travel (@admirablehotels) на Дек 24, 2019 в 7:50 PST

А в тях откриваме разкош, ситуиран на 22 кв.м. Голяма спалня, дребен хол с диван и малко място, в което да си вземем душ.

Срещу сумата от 570 $ на нощ за двама получаваме кошница с храна за вечеря, цялостен минибар и непрекъснато обслужване. В рамките на курорта има и " общоприет " хотел, в който също може да отседнем, с цел да се порадваме на слоновете, избавени от разнообразни точки на света, които са били подлагане на тормоз, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Anantara Golden Triangle (@anantara_goldentriangle) на Дек 2, 2019 в 6:00 PST

През 2015 година тайландският комплекс стана известен със своето Black Ivory кафе. Специфичното при него е, че се прави от изпражненията на слонове, които се хранят с кафе по време на сухите интервали в Югоизточна Азия.
 Port Lympne Hotel, къщичката измежду лъвовете и какво е да спим измежду дивите животни
Да спиш измежду лъвове и тигри

Едно ексцентрично прекарване

Преминаването на зърната през храносмилателната система на големите животни лишава цели 17 часа, по време на които киселините в стомаха обезвреждат горчивината на кафето. Така се основава вид, който коства 180 $ за кг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР