В последните дни българската светска сцена се тресе от скандалните

...
В последните дни българската светска сцена се тресе от скандалните
Коментари Харесай

Обявиха Диана Димитрова за българската Амбър Хърд! Има ли нещо вярно?

В последните дни българската световна сцена се тресе от скандалните разкрития на актрисата Диана Димитрова, която разгласява пост, в който твърди, че е била пребита на снимачната площадка на сериала “Откраднат живот ”.

Скоро по-късно плъзнаха и слуховете, че побоят е дело на артиста Юлиан Вергов, а в свое изявление Димитрова косвено удостовери, че става въпрос точно за него. Междувременно обаче станаха ясни други линии от заплетената обстановка, която някои дефинират като близки до сюжета на кино лентата “Фатално привличане ”, а други даже нарекоха Димитрова “Българската Амбър Хърд ”.



„ Оказва се, че този случай е много прочут в гилдията и съвсем няма човек, който да не е наясно с него. Всички хора, с които разговаряхме по тематиката обаче, вършат експлицитната спогодба, че сюжетът е малко по-особен и ще е леко преждевременно към името на Юлиан Вергов да бъде автоматизирано прикачен етикета „ бияч на беззащитни дами ”, написа „ Уикенд ”. В материала на вестника се твърди още, че Димитрова и Вергов за пренесли връзките си от екрана в действителния живот и са имали мимолетна връзка. Актрисата хлътнала съществено по своя сътрудник, който пък нямал съществени планове към нея. Така Димитрова стартира да му прави подмятания пред целия екип на сериала, че той е гей. " Юли, ти май към този момент нямаш интерес към дами. То за теб от дълго време се приказва, че си минал на другия бряг. Май ще излезе правилно ”, споделя му един път тя пред всички.
                             

„ Диана се фиксира в него. Очевидно беше хлътнала и си мислеше, че ще сътвори семейство с Юлиан. По това време той правеше опити да се събере със брачната половинка си, с която бе разграничен. Диана, обаче, се ядоса и се свърза с нея. Разказа ѝ за случката си с него и я помоли да ги остави да се насладят на връзките си. След този случай Вергов беше гневен и даже искаше да прекрати работата си в „ Откраднат живот ”, с цел да не я вижда ”, споделя пред седмичникът човек от екипа.

Това, което обаче кара Вергов да посегне на Димитрова е нейното връзки към щерка му Алина. По това време момичето е на 15 година, а Димитрова се пробва да го накара да се върне при нея посредством детето. Започва да търси контакт с момичето и да я манипулира. Казва ѝ, че желае да се грижи за нея и тя би трябвало да постави старания да убеди татко си, че тя е любовта на живота му. Подарява на Алина свои облекла и бижута. Вергов побеснява от обстоятелството, че Диана въвлича щерка му в техните връзки и даже я заплашва, че ще извади ограничаваща заповед против нея.
                             

Според източници на седмичника до самият побой се стига откакто Димитрова прави полови внушения по адрес на малолетното тогава момиче. " Какво сподели? Ти си луда, бе, отпадък подобен! Не смей да доближаваш детето ми! Ще те убия! Ще те размажа " и връхлита върху Димитрова, нанасяйки ѝ жестоки удари с юмруци. На момента хора от екипа скачат в опит да го озаптят, само че Юлиан е като буен, целият почервенял от яд и не стопира да я постанова. Според очевидците на свадата, тя също не му е останала длъжна и го е блъснала няколко пъти, като го одрасква с ноктите си по лицето по този начин, че бузата му е разкървавена.

След като съумяват да ги разтърват, Юлиан Вергов споделя пред сътрудниците си, че Диана му е прошепнала: " С теб не се получи, само че не принуждавай сред мен и Али. Ако желая, ще я имам и нея! ".

 
                             

В своето изявление пред Светослав Иванов Димитрова описа друга версия на случилото се, като съгласно нея на случая не са участвали други хора, а тя и индивидът, който я е пребил са били уединено. Димитрова не изясни и какво е провокирало неговата експанзия. Засега Юлиан Вергов не е коментирал случая.

Към момента публично изказване от страна на Юлиан Вергов към момента няма, а това, което актрисата показа в телевизионно изявление, е уклончиво и неразбираемо. Споделяме информация, известна досега, само че се надяваме, че напълно скоро ще има съответни сведения от двете страни по случая. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР