В последната година работя от вкъщи и имам възможността сама

...
В последната година работя от вкъщи и имам възможността сама
Коментари Харесай

6 часа време за мен!

В последната година работя от у дома и имам опцията сама да ръководя времето си. Сутрин ставам рано. Така съумявам да приключа с най-неотложните задания за деня още преди да заведа щерка си в детския център. След като я оставя там към 9 ч., имам няколко часа единствено за мен, преди следобяд към 15 ч. още веднъж да седна пред компютъра, с цел да поработя. Реално съм си освободила 6 часа. 

Когато една жена работи от вкъщи си обаче, паралелно със служебните задания денем тя гледа да отметне и малко домакинска работа – да пусне пералня, да мине с прахосмукачка, да сготви. Най-важният трик в действителност е да съумееш да управляваш времето си по метод, който не те натоварва в допълнение, не те ограбва, а ти дава още повече независимост. Да имаш спокойствието да пуснеш сутринта пералнята да вземем за пример, без да ти се постанова да тичаш след час и половина, с цел да извадиш облеклата. Нали знаете какво се получава, когато оставим мокри облекла във вода или пространство без циркулация на въздух? След привършване на програмата не е добре облеклата да престояват, тъй като стартират да миришат неприятно. И в случай че си на открито, би трябвало да си изгубиш част от времето, с цел да се прибереш и да простреш. Аз взех решение този въпрос с новата пералня на. Това красиво украшение ми оказва помощ в домакинската работа, без да ми губи от времето.

Най-любима ми е FreshCare+ технологията. Тя резервира облеклата меки и свежи до 6 часа след изпиране, а тайната й се крие в деликатното деяние на парата и плавните придвижвания на барабана, които предотвратяват образуването на неприятни миризми в пералнята. Впечатлена съм и от интуитивната технология 6-о възприятие, с помощта на която пералнята сама избира параметрите на изпиране: употребяваното количество време, сила и вода e изцяло оптимизиранo. Не на последно място, пералнята се грижи извънредно добре за тъканите, като на процедура барабанът прави разнообразни придвижвания според от типа на тъканта. Т.е. е освен красива, само че и много интелигентна.



И по този начин, разполагам с 6 изцяло свободни часа, в които мога да върша много неща, без да съм притеснявана от каквото и да било. Мога да отделя един час за спорт. Съвсем наоколо до у дома има център, който предлага много разнородни занимания, тъй че действително всеки ден човек може да опитва нещо ново. Приятно, потребно и освежаващо! Да не кажа наложително.

Мога да отида на масаж или на някаква друга отпускаща процедура. След това се усещам като преродена. Всяка от нас има потребност от такова време единствено за себе си, в което да се поглези.

Мога по обяд или в ранния следобяд да се видя с някого – служебна среща или такава с някоя другарка. Да обядваме, да пием кафе, да обсъждаме хрумвания, проекти, планове или просто да си бъбрим по женски. Социалните контакти са доста значими, изключително когато работата ти не е обвързана с офис пространство, където непрекъснато си в допир с сътрудниците.  Мога да пазаря. Има дни, в които навестявам обичаните си магазини, с цел да видя какво ново или просто с цел да си набира някои нужни артикули. Обичам и арт местенцата с авторски ръчно направени творения, където постоянно намирам по нещо забавно за подарък или пък за ободряване на интериора вкъщи.

Мога просто да се разходя из града, да следя хората, да се любувам на слънчевите лъчи и на цветовете, да фотографирам. В момента есента на открито е прелестна. И имам време да я видя и да се влюбя в нея, както в никакъв случай до момента.

Когато още веднъж е пристигнал моментът да седна пред компютъра, се усещам доста добре. Времето ни е скъпо, даже най-краткият момент ни е значим, по тази причина всяко интелигентно решение в посока улеснение всекидневието на актуалната жена е добре пристигнало.

А ти какво би правила, в случай че имаш 6 часа време единствено за теб?

С поддръжката на 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР