В поредицата „Менделсон” ви срещаме с водещата на „Търси се”

...
В поредицата „Менделсон” ви срещаме с водещата на „Търси се”
Коментари Харесай

„Менделсон”: Любовната история на Нели Хаджийска и съпругът ѝ Данаил

В поредицата „ Менделсон” ви срещаме с водещата на „ Търси се” по bTV Нели Хаджийска и брачният партньор ѝ Данаил .

Двамата са дружно от 14 години и след дълга битка съумяват да основат две прелестни деца.

Запознават се в едно село – Кунино, и двамата били поканени на посетители на другари в селото.

„ Отидох с извънредно отвращение, тъй като имах ангажименти… и там се появи той и стана тъкмо приказна история. Танцувахме в локалната селска дискотека и мен ме настъпиха по пръстчето, което се размаза безусловно. Той пристигна като принца от приказките, занесе ме на ръце до колата, бинтова пръстчето и по този начин на идващия ден си отидох с неговата кола. Качихме се в колата на идващия ден и той просто ми хвана ръката по един характерен метод и ми сподели:така ще бъде от тук нататък. И в действителност е по този начин към този момент 14 години”, споделя Нели Хаджийска.

Тя твърди, че най-романтичния жест на Данаил е бил предлагането му за брак.

„ Това си остава кино събитие в нашия живот. Ние се запознахме юни, същата година празнувахме Нова година в едни негови другари и той в 12 без 20 сподели, че би трябвало да ме заведе някъде. Качихме се в колата, качихме се на Витоша, изпод гърми заря, цяла София, доста хора се качват да следят. Имаше доста хора и той пред всички падна на колене, с пръстен, с обици, с всичко се беше подготвил, а аз дори не споделих „ Да”, спомня си водещата на „ Търси се”.

След като се отърсила от шока, споделила „ Да”. А сватбата била на морето – в село Лозенец – без родственици, а с най-близките другари на фамилията. Нели споделя, че от нещата, които свещеникът е заръчал не съблюдава единствено едно: „ Да бъдеш покорна на мъжа си”.

„ Аз съм зодия Овен и по принцип би трябвало аз да реша, че нещо желая да направя, той си е намерил своите способи да ме подлъгва, че аз го желая, с цел да се случи нещо. Така ме подлъга и с второто дете, роди се първото дете, за което всички наши фенове знаят, че имахме доста инциденти, до момента в който стигнем и незабавно откакто се роди първото сподели: но по-хубаво е да са две благо, виж ще си играят, ние ще имаме време един за различен. Още на третия месец ме караше да имам вяра, че аз желая второ дете и съумя да ме накара да повярвам”, признава Нели Хаджийска.

И Нели, и Данаил са безапелационни, че щастието е в фамилията, а не в кариерата.

Вижте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР