В понеделник за настоящия сезон в първенството на страната и

...
В понеделник за настоящия сезон в първенството на страната и
Коментари Харесай

Бранимир Грозданов: Нефтохимик винаги е на челните позиции

В понеделник за сегашния сезон в шампионата на страната и в Европа.

29-годишният посрещач, който не е играл у нас от 2014 година даде изявление за клубната медия.

„ Радвам се, че се завърнах в България след толкоз време! Винаги съм следял българското състезание. Мисля, че с всяка минала година то става все по-добро и все по-интересно! Нефтохимик е тим с огромни упоритости. Както виждаме, всеки сезон е на челните позиции! Радвам се, че ще бъда част от този тим! “, декларира 198-сантиметровият софиянец, който с националния ни отбор е вицешампион от първите Европейски игри в Баку през 2015 година

Стана по този начин, че Бранко е напът да дебютира с екипа на „ нефтохимиците “ против родния си отбор – ЦСКА. В залата, която носи името на легендата на българския волейбол Васил Симов, Грозданов стартира на 13 години и остава там, до момента в който замине за Белгия, с цел да заиграе за един от именитите европейски отбори Нолико Маасейк. Сега той подписа с Нефтохимик тъкмо преди гостуването на „ алените “ в 5-ия кръг на родния шампионат.

„ Разбира се, че в петък ще има сантимент да се завърна в тази зала след 10 години, с цел да изиграя първи мач против моя роден клуб, и то с екипа на Нефтохимик “, показва Грозданов.

Волейболистът има вяра, че съставът е построен от добър колектив.

„ Твърде рано е да дефинира какво е нужно на тима, само че за момента мисля, че сме добър колектив. Ще упражняваме старателно и ще се раздаваме оптимално на мачовете “, добави той.

Той се обръща и към почитателите на шесткратните първенци на България.

„ Посланието ми към почитателите на Нефтохимик е да ни поддържат, а ние ще създадем всичко допустимо да ги радваме с добра игра и доста победи “, сподели посрещачът.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР