В понеделник вечерта вместо актуално издание на Часът на Милен

...
В понеделник вечерта вместо актуално издание на Часът на Милен
Коментари Харесай

Свалиха предаване на Милен Цветков заради Бойко Борисов?

В понеделник вечерта вместо настоящо издание на " Часът на Милен Цветков " бе излъчен запис на остаряло предаване. Това накара феновете да спекулират за повода, защото измежду авансово обявените тематики за понеделник е била и следната: " Какво накара премиера Борисов да се възмути от подправената вест, че е станал притежател на гръцки остров? "

В неделя от Брюксел Бойко Борисов особено отдели време, с цел да опровергае появили се информации, че съгласно гръцки медии си е купил гръцки остров. Подобни изказвания се появиха в жълти медии. В гръцки издания обаче такава информация липсва.

" Гръмнали гръцките медии, че съм си купил остров в Гърция... Просто нещастни, долни лъжци жълти – сподели безусловно министър председателят. - Мръсници! 100 души да му повярват това... Ни имам гръцка преса, ни остров, ни гявол, ни... Лъжа! Лъжа след неистина! ", не скри яда си Борисов.

Предаването е било снимано и готово за лъчение. По тематиката за " острова " на Борисов са гостували гръцки предприемач и юрист.

Журналистът Мирослав Иванов описа във Фейсбук, че е бил канен за посетител тъкмо по тематиката за гръцкия остров. " Нямах опция да отида и отхвърлих. Днес разбирам, че обявеното по малкия екран предаване не се е състояло, а са завъртели запис на друго ", написа той.



Междувременно стана ясно, че две от най-популярните репортерки на Нова телевизия - Калина Влайкова и Мария Милкова, напущат малкия екран по персонални аргументи.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР