В понеделник вечерта, на 47 години, почина актьорът Йосиф Шамли.

...
В понеделник вечерта, на 47 години, почина актьорът Йосиф Шамли.
Коментари Харесай

Сестрата на внезапно починалия Шамли с покъртителна изповед и трогателно ВИДЕО

В понеделник вечерта, на 47 години, умря артистът Йосиф Шамли. Зрителите и сътрудниците му бяха мощно шокирани от непредвидена кончина на огромния артист. Прощаването с него е през днешния ден от 11 часа в Народния спектакъл.

Журналистката Искра Банкова, която е майка на Шамли, разгласява покъртителен пост във Facebook. „ Йосе, маме, няма слънце и въздух за мен, няма живот! “, написа покрусената майка .

„ Братле, загивам от тъга. Батко мой! Обичам те! “, написа пък Мила Банкова.

„ Сбогом, братле! Ще се забележим горе при звездичките! “, показа покрусената жена, качвайки и фотография с Шамли.

Освен това Мила разгласява и много забавно видео, на която са тя и починалият и обична артист.

„ С брат ми правихме какви ли не дивотии. Помня, че когато бях дребна, ме взимаше от учебно заведение и в трамвай 4 пред всички хора започваше да театралничи и да прави всевъзможни артистични маймунджулъци.

Аз не знаех от смях или от позор да се сгъвам. С него беше постоянно занимателно, имаше хрумвания, в никакъв случай нямаше “скучно” в всекидневието ни.

Мъкнеше ме като дете в театъра и гордо ме представяше на всички артисти, че аз съм Сестра му. Много ме обичаше.

Ето едно видео от нашия занимателен живот, пробвахме кутия за фокуси, който той беше направил за децата. Това наше видео е като живота, не доста успешно, с неточности, наподобяващи действителността - несъвършена!

Съвършено е изкуството, идеален беше Йосиф на сцената, по тази причина и имаше 2 Аскеера.

Но това са животът и гибелта, от време на време непредвидени, несъвършени, безмилостни, учещи, съвършени, траги-комични. Смъртта от никого няма да избяга, тя рано или късно идва, с цел да си дадем сметка какъв брой е значимо да не бъдем съществени.

Излях толкоз сълзи, колкото амазонската джунгла, когато вали. Знаех, че би трябвало да се върна, с цел да сме дружно. Дойдох, а той си потегли “, показа Мила.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР