В понеделник сутрин Меган Маркъл дари принц Хари с първи

...
В понеделник сутрин Меган Маркъл дари принц Хари с първи
Коментари Харесай

Каква е връзката на кралското бебе Арчи с България?

В понеделник заран Меган Маркъл подари принц Хари с първи правоприемник. Момченцето се роди в дома на двойката във Фрогмор, покрай замъка Уиндзор в 5 часа и 26 минути локално време с тегло 3 кг и 200 грама. На раждането е участвал и Хари, а бебето и Меган са в чудесно здраве. Заедно с формалното изказване на принц Хари, фамилията заяви щастливата вест и по нетрадиционен метод - в Инстаграм.
Меган и Хари демонстрираха кралското бебе (СНИМКИ И ВИДЕО) Скоро би трябвало да научим и името му
Момченцето е седмият престолонаследник и осмото правнуче на Кралица Елизабет. То ще има и двойно поданство - английско и американско. И на инат на всички, които чакаха то да е цветнокожо – бебето е със светла кожа.
Меган Маркъл роди момче! „ Страшно съм горделив със брачната половинка си ”, показа щастливият баща
В сряда се появиха и първите фрагменти на най-малкия английски престолонаследник. За да спазят традицията, щастливите родители показаха на света първородния си наследник в залата „ Свети Георги " на замъка Уиндзор. Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл сподели, че бебето е доста умерено. На въпрос на кого наподобява, принц Хари разяснява, че дребният се трансформира непрестанно и ще го следи деликатно през идващия месец.

След това стана ясно и името му - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Оказва се, че името Маунтбатън има връзка с България. Принц Луис Маунтбатън е вуйчо на принц Филип - брачният партньор на Кралицата. Далечният родственик на бебето е по-познат като принц Луис декор Батенберг, тъй като неговият чичо е княз Александър Първи Батенберг.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР