В поканите за речта на американския президент Доналд Тръмп, която

...
В поканите за речта на американския президент Доналд Тръмп, която
Коментари Харесай

Печатна грешка в поканите за речта на Доналд Тръмп пред Конгреса

В поканите за речта на американския президент Доналд Тръмп, която той ще изнесе пред Конгреса през днешния ден, е позволена печатна неточност. Информация за това, съпроводена със фотоси на сбърканите предложения, поместиха в Туитър редица законодатели, оповестява ТАСС.

Както се вижда от фотосите, в редица предложения вместо State of the Union (За положението на съюза) е напечатано State of the Uniom.

" С неспокойствие чакам утрешното обръщение State of the Uniom ", написа сенатор Марко Рубио, който е републиканец от щата Флорида.

" Току-що получих своята покана за обръщението " За положението на съюза ". Изглежда, че за инспекцията на правописа е отговаряла (министърът на образованието) Бетси Девос ", написа конгресменът демократ Рол Грихалва от Аризона.

В. " Хил " заяви, че за отпечатването на поканите е отговаряло особено поделение на Камарата на представителите на Съединени американски щати. Източник на изданието е декларирал, че сбърканите предложения са в развой на евакуиране и ще бъдат напечатани още веднъж.
Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР