В подготовка за предстоящото им участие на финала на Шампионската

...
В подготовка за предстоящото им участие на финала на Шампионската
Коментари Харесай

2CELLOS представиха нов кавър преди участието им на Шампионска лига

В подготовка за идното им присъединяване на финала на Шампионската лига в Киев, неповторимото дуо 2CELLOS представи свой кавър по паметното инди рок парче на White Stripes -  “Seven Nation Army ”, пише Broadway World. Песента е известна със запаметяващия се китарен риф на Джак Уайт.

Видеото, снимано в студио в Хърватия, демонстрира Лука Сулич и Степан Хаусер да извършват музикалното парче, облечени с фланелките на Реал Мадрид и Ливърпул - двата тима, които ще се срещнат на финала на Шампионската лига в Киев на 26 май.

" Обичаме огромните рифове и обичаме огромните барабани - и те са изразени превъзходно в  “Seven Nation Army ” на White Stripes. Казахме си, за какво да не изсвирим и двете на чела? Сега нямаме самообладание да осъществим тази ария на финала на Шампионската лига на УЕФА - това несъмнено ще бъде миг, който ще помним ", разясниха двамата музиканти.

Освен “Seven Nation Army ” 2CELLOS са поканени да изсвирят и официалния химн на Шампионската лига тъкмо преди финалния мач между Реал Мадрид и Ливърпул, написа на формалния уебсайт на УЕФА.

Инструменталистите от 2CELLOS започнаха като интернет сензация с осъществяванията си в Youtube през 2011 година и оттогава пълнят концертни зали и фестивални арени в Европа, Азия и Америка. Те към този момент са свирили нееднократно и пред българска аудитория на сцената на НДК в София, на Античния спектакъл в Пловдив и в зала Арена Армеец.

Вижте видеото към най-новото им парче, което дуото разгласява в своя Фейсбук профил.

Припомнете си и оригинала на  “Seven Nation Army ”, изпълнен от Джак Уайт и Мег Уайт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР