В Подчинение“ актрисата ще играе жена - роботХоливудската красавица Меган

...
В Подчинение“ актрисата ще играе жена - роботХоливудската красавица Меган
Коментари Харесай

Меган Фокс пристигна в България за снимките на нов филм

В „ Подчинение “ актрисата ще играе жена - робот

Холивудската хубавица Меган Фокс към този момент е в София и се приготвя интензивно да стартира фотоси по нов филм на следващия ден, точно на Ивановден, написа.

Красавицата е кацнала в столицата ни преди два дни и е настанена в един от най-елитните ни хотели. Майката на три деца е пристигнала без гаджето си Machine Gun Kelly, който най-вероятно ще пристигна да я посети по време на фотосите. Меган Фокс ще снима у нас нов филм, продуциран от „ Милениум медиа “ с работно заглавие Subservience („ Подчинение “). Главната мъжка роля ще бъде поверена на италианеца Микеле Мороне, известен от сериалите „ 365 дни “ и „ Медичите “.

Той също към този момент е у нас и работи интензивно по сюжета на кино лентата дружно с режисьора Ес Кей Дейл, който преди две години снима хорър с Мегън Фокс още веднъж в студията на „ Ню Бояна Филм “. По споделени в Инстаграм сторита излиза наяве, че работата на терен към този момент е почнала. На разположение на звездите са караваните на студията.

В „ Подчинение “ Меган Фокс ще играе женаробот, която е взета от уединен татко (в ролята Мороне) да поддържа семейството и се грижи за детето. Но в един миг изкуственият разсъдък взема решение, че грижите не стигат и стартира да убива. „ За пръв път Меган ще играе палач. За нея това е напълно ново амплоа “, сподели в публично изказване Ес Кей Дейл. Филмът „ Подчинение “ би трябвало да е подготвен за фестивала в Кан през май, където е включен в програмата за продажби още преди да е подготвен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР