В петък световноизвестната певица Ели Голдинг успя да издаде своя

...
В петък световноизвестната певица Ели Голдинг успя да издаде своя
Коментари Харесай

Ели Голдинг зарадва почитателите си с нов албум

В петък световноизвестната певица Ели Голдинг съумя да издаде своя четвърти студиен албум. Той носи името Brightest Blue („ Най-яркото синьо “) и е нейното самобитно завръщане на сцената на шоубизнеса след 5-годишно отдръпване. 

Голдинг е на мнение, че албумът е „ майсторски изкусен “, а текстовете на новите песни насочат взор към и човешката психика, като имат за цел да бъдат ентусиазъм за мнозина.

„ Това е албум за независимостта и за това щастието ти да не зависи от различен, а по-скоро самичък да бъдеш негов източник. “ 

Продуцентът на албума, Джо Кирънс, споделя, че албумът е средство за справяне с персонални проблеми за Ели Голдинг. Според него творбите ѝ са „ съвсем като класика, като стихотворение, не като поп песни “. 

Друг акцент в албума е любовта. Въпреки че Голдинг я откри преди година и се омъжи, записите за албума са почнали доста преди тези събития. Много от текстовете на песните са написани след прекратяването на предходна връзка. Промените в живота ѝ не престават и със промяна на мениджърския екип, а също и с пренасяне в. 

Още едно име, което свързваме с личността Ели Голдинг, е. Британските таблоиди твърдяха, че сред двамата е имало усеща по време на сватбеното празненство на херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт. Любопитно е, че на сватбата си с Каспър Джоплинг, която се състоя през предходната година, бе поканено съвсем цялото кралско семейство като се изключи Меган и принц Хари.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР