В петък, 13-ти, голямата звезда от "Отчаяни съпруги“ Фелисити Хъфман

...
В петък, 13-ти, голямата звезда от "Отчаяни съпруги“ Фелисити Хъфман
Коментари Харесай

Страшен удар за холивудска звезда, влиза в затвора за подкуп

В петък, 13-ти, огромната звезда от "Отчаяни съпруги “ Фелисити Хъфман бе наказана от бостънски съд на 14 дни затвор, 250 часа публичен труд и 30 000 $ санкция за предоставяне на рушвет в учебно заведение за повдигане оценките на щерка й, заяви CNN.

Тя е първата от над 30 родители, упрекнати в схемата, която управляващите оповестиха за най-голямата машинация за влизане в лицей.

Фелисити Хъфман е платила 15 000 $ за повишение оценките на щерка й по изпита SAT.

Прокуратурата искаше 30 дни затвор и 20 000 $ санкция.

В залата бяха брачният партньор й – артистът Уилям Мейси, и още десетина нейни близки. Актрисата прочете написано авансово изказване: "Много се срамя от това, което сторих. В последна сметка имах избор, можех да кажа "не “.

Няма опрощение или опрощение за дейностите ми “.

Тя ще стартира да излежава двуседмичната си присъда от 25 октомври.

Актрисата е измежду най-уважаваните в гилдията, печелила е награди "Еми “ и "Златен глобус “, номинирана е за Оскар и за влиятелната премия на Британската академия за кино и телевизионно изкуство (BAFTA).

В далаверата за общо 25 милиона $ са забъркани 51 души, разгласи обвиняването.

Богати американци, огромни шефове и звезди са си плащали, с цел да влизат децата им в влиятелни университети като Йейл, Джорджтаун и Станфорд.

Освен Фелисити Хъфман, изкушени от схемата са актрисата Лори Лофлин и брачният партньор й Мосимо Джанули, основател на стилната компания "Мосимо “, платили 500 000 $ през 2016 и 2017 година, с цел да вкарат дъщерите си в Университета на Южна Калифорния като видни спортистки от гребния тим, без в никакъв случай да са влизали в спортна лодка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР