В пещерското село Радилово стартира изпълнението на строителство по договор

...
В пещерското село Радилово стартира изпълнението на строителство по договор
Коментари Харесай

Първа копка в Радилово

В пещерското село Радилово започва осъществяването на строителство по контракт за  ремонт на част от уличната мрежа, включваща улиците „ Лиляна Димитрова “, „ Кольо Фичето “, „ Динко Баненкин “ и ул. " Георги Гънин ".> Ще бъде разрушена остарялата пътна част, а бъдещата структура на пътя ще бъде на основа от трошен камък с нови бордюри и тротоари, пътна сигнализация и маркировка с бяла термопластична багра.
Същевременно в Радилово ще се извършва и контракт за  разработване на капиталов план, осъществяване на СМР и реализиране на авторски контрол по време на строителството за главен ремонт на улици, включващ ул. „ Георги Бенковски “, ул. „ Цар Борис I “, ул. „ Паисий Хилендарски “ в сектора от ул. „ Христо Ботев “/Петър Велев “ до ул. „ Георги Гънин “, ул. „ Панорама “ и ул. „ Стара планина “.> Кметът на Община Пещера Йордан Младенов, ръководителят на Общинския съвет – Пещера доктор Николай Пенев, зам.- кметовете и секретарят на Община Пещера Галина Стоянова бяха на първата копка, дружно с Благой Харизанов - кмет на пещерското село. Тук пристигнаха и представители на компаниите реализатори и проектантският екип.
Водосвет извърши отец Борис Манов.
Йордан Младенов сподели: " Радостен съм, че сме още веднъж дружно, с цел да създадем алегорична копка за ремонта на поредност от улици в Радилово. Държа да кажа, че в Общинския център не е единствено Пещера. Стремим се да обръщаме внимание и на двете съставни села. Опитваме се да влагаме от ден на ден средства, с цел да не престават да бъдат още по-привлекателни за живот на нашите съграждани. Радилово е село, което не понижава, а усилва своите поданици. Те заслужават да имат мотив за горделивост, че живеят тук. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР