Искането Ноем отправи няколко дни, след като тя самата сподели,

...
Искането Ноем отправи няколко дни, след като тя самата сподели,
Коментари Харесай

Републиканка поиска немската овчарка на президента Джо Байдън да бъде убита


Искането Ноем насочи няколко дни, откакто тя самата показа, че е застреляла личното си куче.

Според Ноем кучето на Байдън - немската овчарка Командър - би трябвало да има същата орис, каквато е имало нейното лично куче поради това, че хапе хората.

Петдесет и две годишната Кристи Ноем е възприемана като възможен претендент за вицепрезидент в тандем с Доналд Тръмп.

Белият дом реагира на апелите на републиканската губернаторка, като ги дефинира като неуместни.

Кристи Ноем
Снимка: БТА/АП

" Това е една страна, която обича животните, а тук имаме една жена, заемаща управителна служба, която приказва за ликвидиране на кучета ", съобщи говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер.

В записките си, които ще бъдат оповестени в скоро време, губернаторката на Южна Дакота споделя, че е застреляла женското си куче Крикет, което било на 14 месеца, тъй като било безотговорно.

В неделя Ноем съобщи, че при положение на победа на Тръмп на президентските избори, тя ще направи по този начин, че Командър да се причисли към Крикет. " Колко хора би трябвало да бъдат атакувани и рисково ранени, преди да вземете решение по отношение на това куче?, съобщи Ноем.

През октомври семейство Байдън изпрати Командър в провинцията поради склонността му да хапе. Другото куче на Байдън - немската овчарка Мейджър - също имаше табиет да хапе чиновници на Белия дом и беше поверено на другари, с цел да живее в по-спокойна среда.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР