В периода на грипна епидемия всеки се пита как да

...
В периода на грипна епидемия всеки се пита как да
Коментари Харесай

Как да бъдем по-здрави? - редуване на студена баня с гореща сауна

В интервала на грипна зараза всеки се пита по какъв начин да усили имунната си система, с цел да не се разболява. Руснаците в Сибир са намерили метод да пазят децата си от заболявания, макар студеното време. Редуване на студена баня с гореща сауна.

Това е нормалната панорама в детска градина в град Красноярск в Сибир. Студен душ на минус 25 градуса, последван от няколко минути в гореща сауна. Това не е актуален углавен способ. Това е подсилване на имунната система на децата, съгласно учителите.

Евгения Васецкая, шеф: " Не споделям, че нашите деца са постоянно в положително здраве. Не. Но се възвръщат по-бързо от другите деца. Не са толкоз податливи на заболявания. С опита си през годините разбрахме, че нашите деца се разболяват последни. "
Всичко стартира преди 21 години в детската градина с име " Сиберичок ", където са построени плувен басейн и сауна. След това шефът и здравната сестра, които са последователи на този способ, виждат опция децата да практикуват извършения в зимни условия. Самите деца също се усещат добре, когато комбинират ледена баня със сауна.

Даша, 6 години: " Ако го правиш един път дневно няма да се разболееш. - Не ти ли е студено? - Не. - Как по този начин? - Свикнала съм.
Децата вземат участие непринудено в упражненията и със единодушието на родителите. Въпреки издръжливостта им, сходни тренировки могат да бъдат прекратени при две условия - минус 25 градуса температура на въздуха и плевел вятър.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР