В Първойма спешно търсят лекари за кабинета за неотложна помощ.

...
В Първойма спешно търсят лекари за кабинета за неотложна помощ.
Коментари Харесай

Спасиха кабинета за неотложна помощ в Първомай, вдигат парит...

В Първойма незабавно търсят лекари за кабинета за неотложна помощ. Той бе на косъм да затвори поради перумора на лекарите. На среща предходната седмица, инициирана от кмета на общината Николай Митков, с присъединяване на шефа на МБАЛ-Първомай доктор Румяна Бойлова и персонални лекари бе разисквана опция по какъв начин неотложният кабинетът да продължи да работи, оповести кметът на общината и пусна фотография с медиците в уеб страницата на общината.

Заради изтощеност на персоналните лекари съществувала заплаха кабинетът да затвори. В хода на диалозите стана ясно, че е реализирано съглашение този кабинет да продължи да действа, с цел да може жителите на общината да получават здравна помощ когато и да е, както до в този момент. Освен това парите за дежурство ще бъдат увеличени. Вместо 100 лв., ще се заплащат 150 лева на промяна.

На срещата станало ясно още, че се търсят медиците и от други общини, в това число и от Пловдив.Болницата, в която се намира кабинетът, е в доста положително положение. Тя разполага с съвременно съоръжение.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР