В първия си мандат, Румен Радев успя да разедини не

...
В първия си мандат, Румен Радев успя да разедини не
Коментари Харесай

Станислав Недков-Стъки: Завладян от нарцисизъм, Радев разедини народа и разцепи партията, която го издигна

В първия си мандат, Румен Радев съумя да разедини освен българския народ, само че и партията, която го направи президент. Воден от правилото “разделяй и владей”, превзетият от второстепенен егоизъм Радев, съумя да раздели на лагери Българска социалистическа партия. Така единствено за 5 години той стопи електората на партията от 20 на 10%. Това разяснява първенецът по ММА Станислав Недков- Стъки.

Българският Румборак, завладя митинга през 2020-та, като се възползва от естественото желанието на протестиращите българи за по-добър и обективен живот. Неговият пестник отврати огромна част от хората на площада, и с всеки идващ ден те ставаха все по-малко. Бяха назначени авансово уговорени и добре стимулирани основни въстаници, само че, забележете, отново разграничени на групи. Едните хвърляха яйца и носеха ковчези по площадите, по-пискливите правеха панаири и лежаха по пода в всякакви институции, а двете шамандури от Демократична България пък далдисваха по крайбрежието на Росенец, напомня Стъки.

Всички те бяха кукли на конци в ръцете на индивида, който по загадъчен метод извървя пътя от военачалник, бранещ родината си, до народен разединител и изменник, показва той.

За мен не беше изненада, че след първото разпределяне, погребалните сътрудници и шамандурите се оказаха импотентни и неспособни да ръководят страната. Това наложи незабавно в играта да бъде включен и Шоумена, в чието лице горепосочените видяха своята ракета притежател. Шоуменът обаче сподели - Кирчо и Кокорчо са измамници, Танчето е “500К” и играта още веднъж завърши преди да е почнала, споделя Станислав Недков.

И напомня: " Незабавно беше задействана стажантската стратегия “Просто Киро”. В обособена тематика ще повдигна въпроса дали усмихнатите стажанти съумяха да заблудят голям брой българи да гласоподават за тях, или Мадуровските машини ни назначиха Кирчо за министър председател. Без подозрение обаче, имаме най-слабо квалифицирания министър председател за целия 32 годишен преход, с големи пропуски в познанията си по български език, география и история на България. "
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР