В първата петък вечер след новите забрани, въведени от здравния

...
В първата петък вечер след новите забрани, въведени от здравния
Коментари Харесай

Проверка дали се спазват новите мерки в дискотеките установи изненадващо, че... ВИДЕО

В първата петък вечер след новите забрани, въведени от здравния министър, още веднъж имаше опашки пред столичните нощни заведения.

Навън хората разчитаха на маските, а близостта не ги изплаши. Вътре от Столичния инспекторат ревизираха дали личният състав е с защитни средства, има ли дезинфектанти на входовете и какъв брой са хората по отношение на площта – не и обаче по какъв начин са ситуирани масите.

Спазването на дистанцията сред клиентите в заведението се управлява от РЗИ. Екип на NOVA ревизира по какъв начин протече инспекцията в нощните заведения в "Студентски град ".

"Тази нощ са осъществени 6 инспекции на нощни клубове в София. Екипите на Столичния инспекторат бяха два. Нарушения в заведенията не бяха установени.

Проверяват се както търговците, по този начин и посетителите. Срещаме схващане и от двете страни. Нощните инспекции се правят с полиция ", изясни в ефира на "Събуди се " Янислав Чулев от Столичния инспекторат. Той разясни, че санкциите за физически лица, нарушили ограниченията, е 300 лева, а за юридически - 3000.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР