В парада на Червения площад тази година ще участват повече

...
В парада на Червения площад тази година ще участват повече
Коментари Харесай

Сръбският президент Вучич и израелският премиер Нетаняху гости на Червения площад

В парада на Червения площад тази година ще вземат участие повече от 13 хиляди души. Гости са сръбският президент Александър Вучич и израелският министър председател Бенямин Нетаняху.
Русия схваща какъв брой съществени са новите закани в света, зад които прозират старите черти на непоносимост и искания за изключителност, и е подготвена за разговор по въпросите на сигурността. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на парада по случай 73-ата годишнина от успеха над нацистка Германия, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ние помним нещастията на двете международни войни, уроците на историята и те не ни разрешават да ослепеем. Зад новите закани прозират все същите уродливи черти - егоизмът и нетърпимостта, нападателният шовинизъм и претенциите за изключителност. Ние разбираме какъв брой съществени са тези закани ", сподели Путин.

Той уточни, че е значимо всички страни, цялото човечество да осъзнае, че мирът е доста нежен и неговата непоклатимост укрепва общият блян да се чуваме, да си доверяваме и да се почитаме. Той сподели също, че точно Съветският съюз е предопределил изхода от Втората международна война, само че през днешния ден се вършат опити да се отхвърли този героизъм. " Ние няма да позволим това ", съобщи Путин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР