В отговор на повишения интерес към международните доставки, куриерската компания

...
В отговор на повишения интерес към международните доставки, куриерската компания
Коментари Харесай

Speedy CEE Economy – достъпна услуга за пратки с наложен платеж

В отговор на покачвания интерес към интернационалните доставки, куриерската компания вкара от 05.10.2020 година за своите клиенти нова услуга – Speedy CEE Economy. По този метод, към Румъния и Гърция като дестинации за колета с „ Наложен платеж “, компанията прибавя и страните от Източна и Централна Европа - Унгария, Хърватска, Словения, Словакия, Чехия и Полша.
Новата услуга на „ Спиди “ е създадена в поддръжка на онлайн магазините и по тази причина компанията предлага извънредно положителни условия, в унисон с поредната ѝ политика за транспарантни и преференциални за клиентите цени.
 Спиди става част от стратегия за „ Космическа поща “ Спиди става част от стратегия за „ Космическа поща “
Куриерска компания “Спиди ” АД се включва в интернационална стратегия “Космическа поща ” и ще помогне на учениците от ця...
Наред с разширение на географския обсег към централно- и източноевропейските страни, клиентите на „ Спиди “ с колета до Румъния ще могат да се възползват от специфична промоция, годна до края на годината. Отново от 05.10.2020 година, пратките до Румъния с тегло до 3 кг ще са с 20% отстъпка на цени от 6,50 лева с включена такса гориво и Данък добавена стойност за първия кг.
Със Speedy CEE Economy е допустима доставка на колета до 3 кг с алтернатива за „ Наложен платеж “ от България до Източна и Централна Европа. Цената до 1 кг е единствено 11,50 лева с включено Данък добавена стойност, а за всеки идващ кг до третия е 1,20 лева./кг с включено Данък добавена стойност. 
С цел да подкрепи конкурентоспособността на всички електронни търговци, куриерската компания понижава и цената на комисионна за „ Наложен платеж “ за  всички колета до Румъния, като тя ще бъде към този момент 1,8% от цената на наложения платеж, само че не по малко от 1,80 лева с включено Данък добавена стойност на пратка.
Новата услуга на „ Спиди “ е следващ израз на задачата на компанията да подкрепя триумфа на своите клиенти с доставката на всяка пратка и е значима стъпка към превръщането й в районен водач в куриерския бизнес на Балканите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР