В осемте района в Англия, засегнати най-сериозно от индийския вариант

...
В осемте района в Англия, засегнати най-сериозно от индийския вариант
Коментари Харесай

Няма да има местни локдауни в 8 района на Англия, засегнати най-силно от индийския Covid вариант



В осемте региона в Англия, наранени най-сериозно от индийския вид на вируса, няма да има ограничавания за пътувания и да бъдат налагани локални локдауни, както бе обявено по-рано.

След като английското държавно управление промени наредбите си за тези 8 региона, настъпи огромно комплициране, тъй като в тях ставаше дума за възбрана на пътуванията без основателни аргументи и за срещи на хора в затворени пространства. Заговори се за връщане на локалните локдауни.

От държавното управление отхвърлиха изказванията, че постановат локални локдауни, а просто предизвестяват хората да бъдат бдителни. Това докара до незабавна среща сред представители на осемте региона и представители на държавното управление.

След срещата регионите излязоха с общо изказване, в което се споделя:

„ Срещнахме се формалните лица и потвърдихме, че няма ограничавания за пътувания до и от нашите региони, няма локални локдауни “.

Те допълниха, че работят в посока към по-интензивно тестване и имунизиране и оказване на помощ при случаите на самоизолация. Критиците на държавното управление обявиха, че в основата на зародилия безпорядък е неналичието на съответна връзка на министрите с локалните управляващи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР