В онлайн магазина на А1 вече са налични безжични слушалки

...
В онлайн магазина на А1 вече са налични безжични слушалки
Коментари Харесай

A1 предлага премиум аудио изживяване с Bang&Olufsen

В онлайн магазина на А1 към този момент са налични безжични слушалки и колонки на премиум марката
Специално за най-взискателните почитатели на музиката А1 предлага в своя онлайн магазин безжични слушалки и колонки от серията Beoplay на един от международните водачи в аудиовизуалното преживяване – Bang&Olufsen.
Клиентите на А1 могат да закупят два типа безжични слушалки при опазване на своя сегашен абонаментен проект – Beoplay H9i Black на цена от 999,99 лв. в брой или 45,99 лв. на погашение и моделът Beoplay H4 Black на цена от 499,99 лв. в брой или 22,99 лв. на погашение. Beoplay H9i Black е направен от гладък алуминий и мека кожа за по-дълбок и по-мощен бас, обгръща честотен диапазон от 20 до 22,000 Hz, разполага с 2 цифрови MEMS гласови микрофона, батерия с потенциал 770 mAh, Bluetooth и ANC. По-достъпният H4 Black още веднъж залага на висококачествени материали и отличен тон, като батерията при него е с потенциал 600 mAh.

Меломаните могат да избират от 3 модела портативни колонки Bang&Olufsen в онлайн магазина на А1 при опазване на своя сегашен абонаментен проект – Beoplay M5 Natural на цена от 1199,99 лв. в брой или 54,99 лв. на погашение, Beoplay M3 Natural на цена 599,99 лв. в брой или 27,99 лв. на погашение и Beoplay А1 Natural , която е налична в два цвята – Natural и Sand Stone за 489,99 лв. в брой или 22,99 лв. на месец. Двата топмодела са с вграден Beolink Multiroom Cromecast и съчетават солидна направа и мощен тон, а наличният Beoplay А1 е компактното решение на Bang&Olufsen, идващо със смарт система за зареждане на батерията с потенциал от 2200 mAh и с мощ 2х140W.
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България регистрира доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1 Bulgaria), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР