В община Кричим напредва строителството по двата обекта, финансирани с

...
В община Кричим напредва строителството по двата обекта, финансирани с
Коментари Харесай

Изграждат нов гробищен парк в Кричим


В община Кричим напредва строителството по двата обекта, финансирани с целеви средства за финансови разноски, обезпечени от Министерство на регионалното развитие.

Единият е с изключително огромна социална значителност и обект от първостепенно значение – „ Изграждане на нов гробищен парк – стадий 1 “, за който общината създаде сложен план, при вземане предвид с мултиетническото население на града с обособени обособени гробни полета за другите вероизповедания.

Благоустрояването на новия гробищен парк е от значимо значение освен в инфраструктурно отношение с оглед неналичието на свободни гробни места в старите християнски и мюсюлмански гробищни паркове и невъзможността за тяхното уголемение, само че и в честен, управнически и екологичен аспект.

Вторият обект: „ Благоустрояване на прилежащи дворни пространства на ДЦСХ и парк Ливингстън “, е също от значимо значение, както за благоустрояване на комплекса за обществени грижи, по този начин и за устройването на една прелестна зона за отдих на дребни и огромни, по този начин и за цялостната визия на централна градска част, която да се трансформира в едно прелестно място за отдих за жителите на града и неговите посетители.

„ Със удовлетворение и задоволеност като кмет на община Кричим показвам своята управническа и човешка признателност за действителната поддръжка от страна на Министерство на регионалното развитие и обезпечените целеви средства за реализирането на тези два инфраструктурни обекта, което е значима причина за естественото действие и развиване на общината. “, заяви кметът на Кричим Атанас Калчев. 

Той добави, че целевото подкрепяне с финансови средства е показателно за ангажираността на страната по повод развиването на общината, която от своя страна извършва държавната политика в другите сфери на публичния живот в сходство с националното законодателство и поетите задължения пред Европейски Съюз.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР