В община Бяла Слатина са предприети всички мерки, за недопускане

...
В община Бяла Слатина са предприети всички мерки, за недопускане
Коментари Харесай

Строги мерки срещу коронавируса се предприемат в Бяла Слатина

В община Бяла Слатина са подхванати всички ограничения, за недопускане разпространяването на COVID-19, научи организация BulNews. Те касаят учебни заведения, детски заведения, здравни и обществени служби, общинска администрация и решения за анулация на всеобщи мероприятия, осведомиха от управата на Общината.
В постройката на общинска администрация, в центъра за информация и услуги, са сложени специфични преградни стъклени платна, отделящи работещите там от потока жители, ползващи услугите им. Предпазна мярка е и непрекъснатото дезинфекциране на всички брави и повърхности.
Посетителите, които употребяват санитарния възел, имат разполагаем дезинфектант, с който, след измиване на ръцете, да си създадат стерилизация. Ситуацията във всички обитаеми места от общината се следи непрестанно. Предстои да бъдат раздадени дезинфекционни материали във всяко едно от тях.
Кметът на общината - инж. Иво Цветков заяви, че образувания действен екип координира дейностите сред институциите. Във всички учебни заведения, детски градини и публични здания се прави стерилизация, на входовете ще се слагат дезинфекционни стелки и ще се следи прецизно за съблюдаване на строги хигиенични условия. Дадени са инструкции за осъществяване на стерилизация и на рейсовете пренасящи учениците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР