Кремена Халваджиян привлече вниманието със скорошен пост в профила си

...
Кремена Халваджиян привлече вниманието със скорошен пост в профила си
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян претърпя инцидент, оплака се в нета

Кремена Халваджиян притегли вниманието със неотдавнашен пост в профила си в обществените мрежи. Съпругата на най-успешния роден продуцент Маги Халваджиян показа за неприятна преживелица, която са претърпели неотдавна и какво е станало по-късно.

От думите на стилистката, на която се доверяват редица известни лица в Нова телевизия, излиза наяве, че тя и нейни близки са имали противен случай на пътя, за благополучие без неприятни последици.

" Днес едни луксозни хора ни помогнаха по път, откакто се порадвахме на шосейната ни реалност и срязахме гума в една забележителна дупка! И какъв брой е хубаво да видиш човещина, просто ей по този начин, някак като едно време…Даже ни нахраниха вкусно, вкусно! ", написа Кремена в профила си.

Под поста на русокоската предстоящо валят десетки мнения от страна на почитателите й, огромна част от които са впечатлени, че с поста си тя е дала добър образец за останалите, т.е., заложила е на нещо положително, което очевидно рядко се случва в обществените мрежи, написа show.blitz.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР