В няколко поредни материала ще споделям част от моите любими

...
В няколко поредни материала ще споделям част от моите любими
Коментари Харесай

Моят бюти дневник: Кожата ми под слънцето

В няколко следващи материала ще споделям част от моите обичани бюти ритуали за лятото и взаимно с дрогерии ще ви давам потребни препоръки и насоки за продуктите, които можете да употребявате. Заедно ще се пазим от слънцето, ще пътуваме и ще открием още няколко метода да се усещаме тонизирани и свежи в горещите летни дни!

Обичам слънцето да оставя следите си по кожата ми, само че единствено тези, които й придават гальовен и хубав тен. Другите, които я зачервяват, изгарят, дехидратират и водят до прибързано стареене, обаче ми припомнят, че постоянно би трябвало да имам на разположение артикул с SPF в състава си. Особено в този момент, когато сме на прага на обичания ми сезон – лятото,  макар че слънцезащитата за лице би трябвало да се употребява целогодишно. Знаете това, нали? Затова и огромна част от кремовете за лице и коригиращите артикули, като пудра или декор дьо загар, също имат UV отбрана. Но в дните, в които слънцето е извънредно мощно, постоянно употребявам оптимално висок фактор, т.е. с SPF 50+.



Търся неговото означение и когато желая да защитя тялото си на плажа , защото имам светла и доста сензитивна кожа. Хубавото е, че към този момент има олио, което се нанася елементарно, попива бързо, подтиква приемането на бронзов, само че здравословен тен и в това време дава най-висока отбрана на кожата. Да не пропусна и нежния мирис, с който я покрива. Ако тежките текстури, които оставят бели следи, не ви харесват, олиото е доста добър вид.

При нанасяне не пропускайте по-фините и деликатни зони –  деколтето, раменете и стъпалата, места, които постоянно пропущаме, а те изгарят най-бързо и елементарно. Устните също могат да се повлияят неприятно от слънцето, по тази причина доста марки оферират и балсами, които са подобаващи точно за летния сезон.



Ако обаче желаете да имате повече загар, започнете първо с артикули, които имат по-висок фактор и последователно можете да го намалявате, като минимумът е SPF 6, който постоянно е под формата също и на олио. Да, на пазара се оферират разнообразни по тип и бюджет марки за слънцезащита, по тази причина аз нормално ревизирам в дрогерии, където постоянно има забавни сезонни промоции и артикули. В момента в техния вестник са селектирали страхотни оферти за летните дни, а по-изгодните от тях можете да разпознаете по жълтия етикет на рафта в магазините.

Безкомпромисна отбрана на много рационална цена можете да получите от продуктите на SUNDANCE – марката на dm, която дава отговор на всички модерни условия. На нашите също! Алтернативата за тези от вас, които търсят натурална козметика, е другият личен бранд на дрогерии dm –. И в случай че към този момент стягате куфарите за морето или ви чака дълъг уикенд на плаж, просто посетете най-близкия до вас техен магазин и ще намерите всичко това, от което кожата под слънцето се нуждае – и вашата, и тази на фамилията ви!

С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР