В новозеландския град Крайстчърч от няколко години върлува 5-годишна котка-клептоман

...
В новозеландския град Крайстчърч от няколко години върлува 5-годишна котка-клептоман
Коментари Харесай

Котка върлува в новозеландски град, краде каквото ѝ падне

В новозеландския град Крайстчърч от няколко години върлува 5-годишна котка-клептоман на име Кийт . Тя краде доста и напълно разнообразни неща от съседите, съгласно изданието Mail Online. Сред последните придобивки са устройство за приложимост на опиати и торба с бял прахуляк.

Собствениците на домашни любимци признават, че не знаят по какъв начин да се оправят с неприятния ѝ табиет. Вече три години черната котка се промъква през нощта в къщите на съседите през прозорците или котешките малки врати и краде каквото ѝ падне. Понякога тя може да отмъкне до шест продукта за една нощ. Това, което не може да придвижи през вратата на котката, Кийт хвърля право в двора.

Сред " плячката " ѝ са такива неща като риза на затворнически надзорник, бикини, сутиени, обувки, както и живи змиорки . Един от локалните поданици почнал особено да поставя 2,5-килограмови тежести в ботушите си, с цел да ги защищити от крадеца.

Собствениците на котката сложиха няколко контейнера пред къщата си с извинения на съседите и нещата, които тяхната домашна фаворитка е откраднала. За благополучие локалните са привикнали с необикновените лудории на котката и към този момент са почнали да ги считат за занимателни.

Котки клептомани се въдят в Съединени американски щати и Англия, за което бе съобщавано през последните години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР