В новото видео на Тейлър Суифт You Need to Calm

...
В новото видео на Тейлър Суифт You Need to Calm
Коментари Харесай

Всички звезди в новия клип на Тейлър Суифт

В новото видео на Тейлър Суифт You Need to Calm Down, певицата е привлякла впечатляващ брой звезди – Раян Рейнолдс, Кейти Пери, Били Портър и други дават рамо на Суифт и LGBT общността. Парчето е от новия й албум Lover, който излиза на 23 август.

Видеото е основано особено в поддръжка на LGBT общността – действието се развива на бонбонено пъстър паркинг за кемпери, където тече гей сватба на фона на митинги.
 

Да покажем нашата горделивост, като настояваме законите да третират еднообразно всички жители “.  

Това са част от думите в текста, а Суифт призовава за подписване на петиция, основана в поддръжка на закона за равенството.

В клипа са се снимали и Елън ДеДженерис, Адам Ламбърт, Лаверн Кокс, Хана Харт, Раян Рейнолдс, Кейти Пери, Били Портър и други Кейти се появява облечена в костюм на хамбургер и картофки.

Също по този начин лятното парче поставя финален край на враждата сред Тейлър Суифт и Кейти Пери. През 2012 година Пери притегли танцьор от групата на Суифт тъкмо преди турнето й, а после флиртува с някогашният й другар Келвин Харисън. Преди две години Кейти публично се извини на Тейлър за държанието си.



42 street art портрета, припомнящи за иконите на попкултурата

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР