В Новосибирска област на Русия пътни строители запълват огромните ями

...
В Новосибирска област на Русия пътни строители запълват огромните ями
Коментари Харесай

"Царски технологии": В Сибир запълват дупките в асфалта със ... слама ВИДЕО

В Новосибирска област на Русия пътни строители запълват големите ями на пътя със плява. Новата, "царска технология " за ремонт на пътищата, служащите са записали на видео.

"Пълним със плява. Катаджиите, началството удостоверява царската технология. Това е Русия ", споделя един от служащите.
По информация на международни медии, по този път от 1 септември би трябвало да стартира превозването на деца към локалното учебно заведение. По думите на локалните поданици, пътното платно е направено с три разнообразни покрития - към 12 километра са отчасти асфалтирани, отчасти е засипано с трошляк, а по-късно има и три километра грунт.


От районната администрация описаха, че ремонтът на пътя се прави от изпълнителни на Териториалното ръководство на автомобилните пътища в района. Сламените ями, както излиза наяве от администрацията, са способ за битка с пропадането на пътя.

От пресцентъра на ведомството означиха, че служащите ще отстранен сламата от ямата, а по-късно изпълнителят ще показа документи, в които ще даде пояснения за "новата технология ".

От компанията реализатор "Новосибирскавтодоре " осъдиха дейностите на служащите и обявиха, че те не подлежат на каквато и да е рецензия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР