В ново интервю за WSJ Анджелина Джоли разказва за последиците

...
В ново интервю за WSJ Анджелина Джоли разказва за последиците
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Холивуд е болно място

В ново изявление за WSJ Анджелина Джоли споделя за последствията от развода си с Брад Пит. Според актрисата животът ѝ се е трансформирал доста. " Част от това, което се случи след развода е, че изгубих опцията да пребивавам и пътувам толкоз свободно. Ще се преместя незабавно щом мога ". Тя призна, че на драго сърце би живяла в Камбоджа.


Актрисата съобщи, че не харесва Холивуд - той не може да се назова " здравословно " място. " Израснала съм на много глухо място. От всички места по света Холивуд несъмнено не е здравословно място. " Тя добави, че е израснала покрай него, по тази причина в никакъв случай не е считала Холивуд за нещо значимо или впечатляващо.

Анджелина добавя, че в случай че през днешния ден още веднъж би трябвало да избере сфера на активност, не би избрала актьорската кариера: актрисата не харесва обстоятелството, че би трябвало непрекъснато да споделя персонални детайлности от живота си и е непрекъснато под светлината на прожекторите. " Когато започнах, не чаках, че ще бъда толкоз изложена на обществено внимание и ще би трябвало да споделям толкоз доста ". Анджелина е родена в фамилията на актьорите Джон Войт и Маршелин Бертран.

Джоли признава, че в този момент съвсем няма " обществен живот ": има малко другари и поддържа връзка най-вече с децата си. Освен това измежду околните ѝ познати има няколко бежанци. " Хората, които са минали през компликации, са доста по-честни и по-общителни и аз се усещам по-спокойна с тях. Защо ми харесва да извозвам времето си с хора, които са оживели? Те са се сблъскали с толкоз доста неща в живота, че това оказва помощ да придобиеш освен мощ, само че и човещина "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР