В новия брой на любимия вестник Марица, който ще излезе

...
В новия брой на любимия вестник Марица, който ще излезе
Коментари Харесай

Четете в Марица - Пловдив стана Кючук Одрин с комшийски це...

В новия брой на обичания вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики и разработки:

Пловдив стана Кючук Одрин с комшийски цени        
Нов бизнес се роди около модерното в последно време разбиране „ съкращаване на доставките ”. Първо в по-малките обитаеми места отвориха хранилища с турска стока - най-вече прахове за пране, почистващи препарати, памперси, подправки, маслини и характерни турски храни. В последната година обаче кипри магазинчета се нароиха из цялостен Пловдив. И на инат на упованията, че конкуренцията може да убие всеки бизнес, магазините с турски артикули умерено и безметежно си съществуват през стотина-двеста метра един от различен.

Политологът Геновева Петрова пред „ Марица “:
Избори през пролетта са доста по-вероятен сюжет от сформиране на кабинет; С държанието си партиите дават съображение да се счита, че се пробват да не се ангажират с ръководство в тази ситуация;

Улесняват трафика с нови десни завои                                               
Експертният съвет по сигурност на придвижването към Община Пловдив прегледа през вчерашния ден предлагането да бъдат построени десни завои на няколко невралгични кръстовища. Сред тях са това на ул. „ Владивосток “, посока север, при кръстовището с бул. „ Шести септември “; на бул. „ Пещерско шосе “, посока изток, при кръстовището с бул. „ Копривщица “-запад.

Спряха незабавното разчистване на коритото на Марица                                                          
Агенцията за публични поръчки спря поръчката на Община Пловдив за незабавно разчистване на река Марица. Контролният орган не е склонен с метода на избор на реализатор - чрез договаряне без авансово съобщение. Пред " Марица " зам.-кметът Величко Родопски изясни, че освен това решение на АОП Община Пловдив ще разгласи нова социална поръчка, този път на правилото на събиране на предложения, в която ще могат да се включат всички компании.

77 учебни заведения с грандиозно шествие в Деня на будителите                            
С грандиозно шествие на възпитаници от 77 общински, държавни и частни учебни заведения ще бъде маркиран в Пловдив Денят на националните будители. На 1 ноември се празнува стогодишнината от оповестяването на празника. Новината беше оповестена на конференция в Община Пловдив.

С 2,7 млн. лв. ремонтират тръбопровод в Стамболийски                           
Община Стамболийски подписа контракт за финансиране на обект от изключително значимо значение за града и общината. Това е повсеместен ремонт на водопроводната мрежа на ул. “Васил Левски ”, който включва замяна и преасфалтиране на цялата улица. Също по този начин замяна на тръбопровод на всички пресечни перпендикулярни на “Васил Левски ” улици.

Домакинствата остават на контролирани цени на тока                                                             
Няма възможност битовите консуматори да стартират да купуват ток от свободния пазар преди края на 2025 година Това увери ръководителят на Комисията на енергийно и водно контролиране (КЕВР) Иван Иванов.

Европейски Съюз не разрешава колите на бензин и дизел                                                                       
Преговарящите групи в границите на Европейския съюз реализираха съглашение за цялостната възбрана за продажбата на нови бензинови и дизелови коли от 2035 година, Решението цели да форсира прекосяването към електрически транспортни средства в поддръжка на битката с изменението на климата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР