В неделя – 20 февруари, ВМРО организира голямо автошествие, съпътствано

...
В неделя – 20 февруари, ВМРО организира голямо автошествие, съпътствано
Коментари Харесай

ВМРО организира автошествие срещу непосилните сметки: Не на ценовия геноцид!

В неделя – 20 февруари, Вътрешна македонска революционна организация провежда огромно автошествие, придружено с митинг и изгаряне на сметки пред Министерски съвет. Сборен пункт на шествието е пл. „ Батенберг “ в 11.00 ч. Маршрутът ще бъде разгласен в допълнение, оповестяват от пресцентъра на Организацията.

В 11.30 ч. пред Министерски съвет ще бъде направена проява с изгаряне на непостижимите сметки за парно, ток, хранителни артикули, горива, които смазват българския народ към този момент повече от половин година.

Ето какво пишат още от Организацията:

За нас от Вътрешна македонска революционна организация бездействието и мълчанието от страна на държавното управление и Народното събрание са незаконни. Цените на всички енергоизточници, битовите сметки и цените на храните скочиха до степен, в която пазаруването на обикновени неща като зеленчуци, сирене, олио и месо към този момент са неосъществим разкош за доста семейства. Всичко това в композиция с дискриминационния „ зелен документ “ провокира банкрута на хиляди бизнеси. Стотици хиляди българи са без работа.

Това е геноцид!

Ние от месеци настояваме за прекъсване износа на на ниска цена ток; за закриване на КЕВР; за незабавни ограничения против спекулата на енергийната борса и дейна роля на държавните енергийни сдружения за превъзмогване на дефицита; за дейни дейности в Брюксел за предоговаряне на „ Зелената договорка “; за усилване на нуклеарните мощности; за държавна интервенция за преодоляване цените на питателните артикули. Нищо от това държавното управление на Кирил Петков не направи. Точно противоположното – с некомпетентните си изявления и дейности тези хора обричат на апетит, мраз и бедност дребното останали на територията на България български жители.

Ето за какво ние призоваваме всички хора, които към този момент не могат да търпят бездействието на Министерския съвет и желаят естествена и съответна позиция от страната за преодоляване на непостижимата инфлация и стремглавото обедняване, да се причислят към нас в неделя.

НЕ НА ЦЕНОВИЯ ГЕНОЦИД!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР